2023-02-13 38 浏览
住喺呢度附近嘅街坊,相信对于four x four唔会陌生,由佢哋以前喺行仔嘅小店,直至搬出在大街,都一直继续帮衬佢哋🥰🥰🥰🥰🥰前𠮶排同朋友食饭想揾个地方吹吓水,拜下年派下利是仔比小朋友,所以两个家庭一齐去试咗佢哋嘅lunch set 。价钱大概$100楼下左右,都系正常Cafe会有嘅我哋all day breakfast ☺️☺️☺️我真系几钟意饮㗎,所以特别点咗latte同mocha俾我同先生饮,呢度嘅装修好chill,久唔久过嚟坐吓都系一个唔错嘅选择🤭🤭好难得显径有一间咁好食嘅Cafe ,作为街坊嘅我久唔久路过都会帮衬下,不过堂食就真系比较少,始终呢度近屋企,觉得返屋企食会比较悭时间😉😉