2023-08-20
这店有猫店长,也是一间pet friendly cafe ,门口左右两边都可进出进入,玩味重。甜品就食咗一个窝夫,窝夫🧇软度脆度都做得好好,有时表面越简单啲嘅时候越难做,而呢个窝夫绝对系会令你满意。牛油果多士,除咗新鲜,份量十足的牛油果之外,多士都意外地好食,呢样系几令人难忘。至于讲我最爱嘅Cocktail酒黄色𠮶杯叫🔸Tom Yum🔸(Vodka, Koffir Lime, Leaf,Lemonade, Chill,Lime, Juice),入口时个辣度会慢慢咁样渗出来,适合我呢啲钟意饮Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。另外一杯近似威士忌🥃颜色系厨师发办,Store你可以尝试和去沟通做一杯鸡尾酒Omakase🥰。呢度有日光渗入嚟,令整个Cafe充满温暖感,晚上也可以走出去和附近的人吹吹水,打卡,chill , TGIF ,或是追求日间安静,或者带宠物来玩,甚至探吓猫店长,都能满足不同需求的人。整体评分 : 🌕🌕🌕🌕🌑
至于讲我最爱嘅Cocktail酒
Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。
整体评分 : 🌕🌕🌕🌕🌑