2023-01-06 438 浏览
朋友系常客,推介我去wts book左位先会教你点由地铁站行过去仲可以问佢睇menu买左全日通$118,果日系闲日,晏昼由1点坐到7点,听闻可以坐到11点地方真系好阔落,坐地下(有背靠+坐垫)亦都可以坐高脚椅,不过坐地下易啲吸引猫猫XD2个人食左流心牛肉burger*2+蕃薯条*1蕃薯条要左大份,好饱食净小小去到太肚饿冇影到相burger旧牛好juicy,个burger都几大旧难以一口掌握猫cafe重点当然系猫猫,真系好多只朋友系狗派,但系都冇养过小动物,一开始有啲惊唔知点接触猫猫不过其实唔主动去摸摸佢地,坐喺度已经好多猫猫脚边跑黎跑去猫猫超亲人,去过第二啲猫cafe,真系未见过咁多猫都系咁亲人我都唔算好识帮佢地R痕,有几只系摸极都唔走,仲反埋肚打呼噜,劲夸张店内有逗猫棒,有board game,不过我地2个都带左board game去玩台面有野猫猫唔会上去捣乱,不过跌左啲纸落地下佢地好似想担走佢咁XD呢间真系去过最舒服的猫cafe,唔使同人逼亦都好容易摸到猫猫,适合想hea成日放松下的人惟一缺点系葵坊对我黎讲太远,如果唔系可能都会买全月通成日去
朋友系常客,推介我去
wts book左位先
会教你点由地铁站行过去
仲可以问佢睇menu
地方真系好阔落,坐地下(有背靠+坐垫)
亦都可以坐高脚椅,不过坐地下易啲吸引猫猫XD
2个人食左流心牛肉burger*2+蕃薯条*1
蕃薯条要左大份,好饱食净小小
去到太肚饿冇影到相
流心芝士牛肉burger(2份)

猫cafe重点当然系猫猫,真系好多只
朋友系狗派,但系都冇养过小动物,一开始有啲惊唔知点接触猫猫
不过其实唔主动去摸摸佢地,坐喺度已经好多猫猫脚边跑黎跑去

惟一缺点系葵坊对我黎讲太远,如果唔系可能都会买全月通成日去
2023-01-05
流心芝士牛肉burger(2份)