2009-07-09 4 浏览
两个人8:30后去到, 点左:海鲜石头饭: 感觉普通, 不过比系Megabox食个间日本料理好少少.辣海鲜粉丝汤: 最正系li个, 点餐时问老板娘有无少辣, 距话无, 因为汤底系一早整定左. 咦?!食落口辣味又可以接受㖞, d韩国粉丝好弹牙, 汤底好味炸饺子: 我对饺子一向无唛兴趣, 但黎间都算整得唔错, 饺子皮炸得好脆, 又唔会太㶶, 饺子馅有少少肉汁.前菜方面最好味薯仔, 可惜咸左d,其他都唔差. 唯有食剩泡菜, 因为两人对泡菜都无与趣可能到达时已接近9点, 距又无话时间限制个d. 但坐位真系唔多舒服, 我地两人坐系最近门口既4人台, 跟住又有三个人客到, 两个坐系我地隔离, 第三位就加櫈坐埋过黎, 距正正背对住门口,我已经觉得迫, 睇见距咁样都邓距辛苦.
两个人8:30后去到, 点左:

2009-07-08