2024-07-05 88 浏览
成9点几先收工,间间都话已经截咗单,经过呢间见佢收11点,咁入嚟试吓啦。入到嚟见到佢有二人餐,见到价钱都几抵食,个餐有两碗面,两个小食,2杯嘢饮,我见隔篱枱都好大碟。面就叫咗日式吉列虎尾虾,同埋红烧牛肉肥肠面,小食叫咗木鱼皮蛋豆腐,同埋士林台湾香肠,嘢饮叫左涷奶茶,同埋爱玉仙草柠檬茶。开头以为佢啲小食会好少好细碟,点知原来都唔细😅个豆腐肯定系百福,但配左皮蛋同佢个汁好好味。个士林肠都唔错,配少蒜头一齐食一啲都唔油腻,可以俾赞👍🏻到个面啦,牛腩都够林,肥肠都唔错,虎尾虾都几好食,仲好多只(平日出面可能都系得2-3只)但碗面真系好大碗😅至于杯嘢饮,奶茶正常,杯柠檬仙草,我觉得几好,唔会太甜,夏天饮感觉好清新。其实呢个二人餐,如果女仔食,3-4个女仔食都肯定够食,所以佢真系好抵食

2024-07-05
$93 (宵夜)