2012-01-03
今日约左我个男朋友仔食饭,, 佢其实前两日已经话想去同我打边炉架啦,, 今日本来都系谂住去打边炉的,, 但系去到佢地话仲未开始啊,, 咁男朋友就带我去第二到食,, 就系呢间叫做金田既日本料理啦!! 佢D刺身都唔错的!! 几新鲜啊!! 个三文鱼都几厚的!! 其中几件仲好似系鱼腩!! 但系佢个花之恋有点儿细件,, 同埋火炙三文鱼寿司就真系麻麻地了,, 所以第二次都冇再叫到啦!! 剩系叫返个三文鱼,, 男朋友唔中2食刺身,, 所以基本上都系我食,, 但我一个人都食左十多件刺身啦!!之后就系到炸物啦!! 最中2就系果个芝士年糕,, 佢D芝士汁系会流出黎的,, 仲系热热地咁,, 真系要再叫呀!! 果个焗薯角都几好味的,, 芝士超级的够,, 是我男朋友的至爱!!仲要讲既当然唔小得雪糕啦,, 其实佢全部雪糕既口味都好好味道,, 我就因为唔中2红豆所以冇叫到,, 但系我男朋友就话好好味道,, 其实真系想叫多一碗的,, 但系又怕肥啊,, 所以就冇叫到了!!呢间野下次我会再返黎食的!! 因为放题黎讲真系好唔错啊!!!!!!!!! 支持支持!!!