2024-08-03 1002 浏览
今日终于等到机会同好朋友仔一齐试吓呢间人气高嘅餐厅🤭呢间餐厅系一间动物友善餐厅有一个室外位置 可以一面食嘢 而小动物可以随意走动👍室内位置环境宽敞 约三五知己吹水 绝对系一个好选择🥰我哋两个嗌咗个set lunch - 是日餐汤 + main course + 饮品 是日餐汤系南瓜汤 - 绝对真材实料 系用新鲜南瓜blend出嚟嘅味道 虽然较清淡 但唔影响质感 👍1. 巴拿马柚子沙律沙律菜十分新鲜配搭加柚子汁 酸酸甜甜咁 喺呢个炎炎夏日嘅环境下 胃口即时大增😂😂😂 巴拿马火腿亦有好几块 出手阔绰 味道亦唔错🤤2. 鲜虾明太子意粉摆盘好有心思😍虾球弹牙 意粉质感唔错 明太子忌廉汁味道调配刚刚好 够creamy 值得推介👍饮品方面 order咗热柠水同Flat White 都系正常发挥 🤗(餐厅只有whole milk 及oat milk 选择)价钱方面 人均大概$90左右 CP值高 值得encore👍👍👍👍👍
今日终于等到机会同好朋友仔一齐试吓呢间人气高嘅餐厅🤭

呢间餐厅系一间动物友善餐厅
有一个室外位置 可以一面食嘢 而小动物可以随意走动👍
室内位置环境宽敞 约三五知己吹水 绝对系一个好选择🥰

1. 巴拿马柚子沙律

2. 鲜虾明太子意粉
摆盘好有心思😍

(餐厅只有whole milk 及oat milk 选择)

2024-08-02