今晚一心上去食团年饭,睇个菜单想落order,叫左个黑面既侍应过黎,一行埋黎就首先叫第二个侍应帮手落单,之后人地做紧野佢就唯有帮手落单啦,想叫个例汤饮,问佢今晚咩例汤,佢开头都有去帮我地问下人,返黎问佢几钱,佢串爆咁叫我奶奶喺menu度自己揾,大家即时著左,咩态度呀,要求揾经理,佢就行开去好串咁话人地得闲先理你,最过份既系指住我奶奶同我老公讲你老母,真好野,咩野态度呀,到最后要嘈到全部人都听到先有其他人过黎,个个个牌都系经理,话要投诉,经理一句佢而家接手就算,揾佢拎公司电话又唔肯比,叫佢黎道歉佢仲要讲咩当自己大爷,自己屋企呀果啲,好嬲就走左,以后都唔会去,上网揾极都揾唔到可以投诉既电话,大家唔想年头激气到年尾,千其唔好去呀
2014-01-28
庆祝纪念