2015-03-02
上星期四同同事出去食晏, 我们有五个人, 来了这里饮茶, 因会员有七折. 有一个套餐系花胶浓汤浸时菜, 海鲜炒饭, 会员价都好抵食, 所以叫左一SET, 仲有虾饺, 奇趣叉烧包, 马拉糕, 咸水角, 鲍汁鳯爪, 叉烧肠粉, 鸡扎, 仲有椰皇炖蛋白, 本来想叫3个, 但系只系得番一个, 我们照要.花胶时菜, 好多花胶呀, 仲要系爽口的, 时菜系菠菜, 都好味, 加埋D浓好甜. 炒饭都好干身及足料, 有带子, 虾等, 个饭都几大份㖞. 虾饺皮薄好多虾, 好食, 奇趣叉烧包其实系雪山叉烧包, 都好软绵绵的, 包上面有些糖箱, 入面D叉烧又吾会好肥. GOOD AR.椰白炖蛋白热辣辣的啊, 都好滑, 唔太甜, 好香呀. 马拉糕都好软身的, 唔会好甜, 仲有萝白丝酥饼, OK, 唔够香. 叉烧肠粉卖相精致, 豉油另外用个小的壸装住, 仲要系热架, 好细心. 肠粉好滑, 多叉烧添.鲍汁鳯爪个汁好胶呀, 鳯爪又够味, 唔会煮到烂晒, 好味呀. 鸡扎等左好耐先嚟, 真的系热辣辣㖞, 鱼肚好味, 好爽, 吸晒D汁的味道, 好赞呀. 鸡肉都滑㖞, 仲有粟米芯, 蟹柳同腐皮.服务好好, 但系冇咩沟通, 因同
服务好好, 但系冇咩沟通, 因同一样嘢仕应会分别的问我们最少三次.
$11.8