2018-08-03 947 浏览
同事有张半价既会员卡,咁就约咗一大班人放工之后去食。本身想book七点/七点半,但就full晒,咁我地就book八点,𠮶日我地七点九就已经去到,但都要等到差唔多八点半先入得去,可能我地多人,有成十个人,都等咗好耐先入,同冇book枱冇分别,系呢方面服务真系麻麻,我地嗌完野食都差唔多九点了。我地都嗌咗几多野一齐share, 一开头黎咗个三文鱼凯撒沙律同羽衣甘蓝沙律,呢两碟菜冇咩特别,都系普通沙律味道😂😂之后黎咗个小食拼盘同芝士薯条都好好食。小食拼盘佢有唔同小食俾你拣,可以拣四样,跟住每样大约有四份。个芝士棒可以做到拉芝既效果,热食既时候十分滋味,但个炸虾就做得麻麻,炸皮同只虾好分离,好散,好似分开紧食虾同个炸皮咁。个芝士薯条都俾好多芝士同sour cream, 冻咗一样好食,当然热食啲芝士会滋味啲啦~我地仲嗌咗个三份细汉堡,两份牛肉,一份鸡肉,牛肉一份会有四个细既汉堡,鸡肉就得三个。我食既系牛肉汉堡,个包外脆内软,剩系食个包就已经够晒好食,牛既份量都岩岩好够大,可以每啖都食都有牛,个牛亦十份juicy👍🏻 每一份都有配薯条,食咗芝士薯条就觉得普通薯条冇咁好食了😂我地仲有嗌其他肉同扒,但觉

我地仲有嗌其他肉同扒,但觉得都唔系太特别就唔讲了。另外,我地嗌咗野饮,有一半都好迟先黎,有两枝仲要追咗几次,系差唔多食完野先黎,讲真,服务就麻麻,野食都好食既,但值唔值咁贵呢,我就觉得唔值得啦。如果唔系有半价都唔会黎食😂
三文鱼凯撒沙律
羽衣甘蓝沙律