2021-08-29 579 浏览
位置系黄大仙中心,地理位置都唔错,系地铁站上去都系5分钟左右好方便👍🏻叫左2人餐,但系朋友另外都想食金边粉,咁就系另外再加既,但系因为呢样野系个优惠价就比起单点平小小啦😘通菜个人觉得就通菜几好味既,系用左蒜蓉去炒,但系如果口味码太重既话,应该会觉得太咸,但系本人就觉得OK既🤩咖喱蟹肉个人觉得呢间餐厅嘅招牌就系咖喱!有啲甜味嘅咖喱本人非常喜欢😘咖喱嘅状态唔会太水,可以用来捞饭或者点面包都好好食!😚😚😚咖喱里边会有蟹肉,蟹肉嘅份量都算OK😚汤因为朋友唔食得辣,所以就叫咗呢个汤,但系对呢个汤嘅评价就唔系太高,我同朋友都觉得似汁多过汤😂味道系正常既😂😂小食拼盘二人套餐,咁就每个小食𠮶两旧,味道都系正常发挥唔会话有太大嘅出入,所以就冇乜特别嘅感觉🤪泰式奶茶野买一送一,夹其他嘢饮都可以😁
通菜
咖喱蟹肉

小食拼盘
泰式奶茶
野买一送一,夹其他嘢饮都可以😁
咖喱蟹肉包
蒜蓉通菜