2020-12-06
同好多人一样,无得去旅行,食下嘢tum自己都好吖见到openrice食评不错,就呢间!虽然有2人套餐,但好似散叫更合胃口。。尽量样样少少明太子薯仔虾,明太子酱俾得相当豪爽虾亦系刚刚炸起,juicy嘅,外面嘅薯仔丝店家都唔怕烦咁绕上去,good sign, 继续期待炸鸡翼,都系刚炸起,配明太子沙律酱都唔错。。。配啤酒更好蟹罗烧,店家serve上来时都有耐心讲解,面包烘得刚好,虽然蟹膏就咁食有d咸,配面包就perfect match鱼生丼,量非常足,如果肚饿,每人叫一个都可以了牛油黑松露杂菌。。好香,真系每块都充满黑松露嘅香味牛舌最后黎, 但都烧得好,完美的句号饮品方面,叫左House sake.. 值得一题嘅系,house sake 有得拣soft/mellow, 算少见服务方面无得弹,非常attentive, 基本上有咩需要都会好快过黎帮你。。讲解都详细食完饭临走同佢地讲话多谢招待,d嘢好好食。。佢地都好开心咁分享仲有咩好嘢食。。。搞到我想再去一次,试试佢地推荐嘅嘢
见到openrice食评不错,就呢间!
虽然有2人套餐,但好似散叫更合胃口。。尽量样样少少
炸鸡翼,都系刚炸起,配明太子沙律酱都唔错。。。配啤酒更好
鱼生丼,量非常足,如果肚饿,每人叫一个都可以了
牛油黑松露杂菌。。好香,真系每块都充满黑松露嘅香味
牛舌最后黎, 但都烧得好,完美的句号