2024-04-12 181 浏览
冇心水嘅情况下,行行吓黎到金玉满堂,见到做紧外卖买一送一,就决定试吓👀🔸味道🔸姜汁小丸子 x 黑糖汤圆外卖拎到返屋企有十分钟路程,食用的时候仲系热嘅。两碗糖水都甜而不漏,特别系姜汁,甜得来唔会盖过姜味。小丸子和汤圆均有咬口,很烟靭。🔸服务,价钱🔸原价$48/碗,做紧买一送一。如果唔系特价,就未必帮衬了。要表扬店舖所用的匙羹比一般外卖餐具嘅大只和深,啱晒用嚟食有料嘅糖水🥄不过,走胶措施实施在即,希望店舖保持这份细心,应用在其他细节位。🔸总结🔸帮衬之前从来未睇过呢间嘅食评,亦系第一次帮衬。咁啱为咗打呢篇食评就上嚟睇睇,发现近年嘅食评都系负皮,大概关于服务态度,味道和份量🫣以我今次嘅经验,对于店员嘅服务态度,份量和味道都好满意,系价钱方面贵咗啲。似乎店舖真系有聆听OpenRice用户嘅反映?继续努力👍🏻

🔸味道🔸
姜汁小丸子 x 黑糖汤圆

🔸服务,价钱🔸
原价$48/碗,做紧买一送一。如果唔系特价,就未必帮衬了。

🔸总结🔸
外卖自取