2020-08-07 731 浏览
唔想煮饭用fxxxpanda叫咗第一次食嘅荣少喇沙, 试新嘢好紧张, 好彩唔差! 等咗七,八个字就送到, 倒泻咗少少汤同装炸嘢嘅纸袋烂咗, 不过算啦。叫咗炸鸡扒咖哩饭同埋两分钟炸猪扒喇沙。个炸鸡扒好好味, 煮完送到过嚟都仲系好脆, 仲要有成六七件! 个咖哩饭就麻麻地, 咖哩汁稀到好似豉油, 味道系平时日式咖哩砖𠮶啲味, 跟餐送咗一杯菊花茶, 味道偏甜似糖水。至于两分钟炸猪扒喇沙, 首先好欣赏佢面同汤本身已经分开装, 油面同埋米粉keep到有咬口。另外个喇沙汤好好味呀, 好香椰酱味同好足料, 每啖面夹上嚟都挂住好多虾干碎同香料, 配料有三粒豆卜同埋芽菜, 我最尾系饮埋成个汤😋 另外炸猪扒我就觉得普普通通, 份量系好多, 有两大件完整猪扒, 但对我嚟讲就咸咗少少, 喺度推介炸鸡扒同埋喇沙👍
叫咗炸鸡扒咖哩饭同埋两分钟炸猪扒喇沙。

外卖送餐
  • 喇沙