2021-12-02 62 浏览
齐柏林已经食过无数次,但今次系第一次食佢嘅Chok Chok薯条(好似系新产品)🤩 同时都系第一次嚟屯门锦荟坊呢间分店,发现呢间舖都几大,有啲立食位置,而且有啲工业风嘅装修,衬返热狗主题同黄色招牌💛 •🥢 火炙芝士辣肉酱热狗 $42呢个系差唔多每次嚟食都嗌嘅经典款,热狗上面铺满热溶芝士,芝士下面系辣肉酱,肉酱啲蕃茄味几浓,加埋黄芥末,每啖都好满足😋•🥢 墨西哥劲辣鸡堡 $40餐牌写住呢个鸡堡有3只🌶咁多,因为佢有墨西哥辣汁同辣椒,啱晒钟意辣嘅朋友,不过中间都有烤菠萝中和下😌 入面嘅两件炸鸡柳要赞一赞🤩 就算淋咗酱汁都keep到几脆!•🥢 Chok Chok薯条 (套餐+$12) (大薯条+$5)呢到嘅薯条调味粉有4种口味:芥末紫菜/地道椒盐/香甜蕃茄/惹味麻辣,套餐拣大薯条加$5就有1包调味粉,不过大薯条都几多,感觉1包调味粉唔太够,或者我哋Chok得唔太匀,不过就算有啲薯条无沾到粉都唔紧要,因为佢都配咗千岛酱同茄汁可以点返🤤 我哋今次拣咗芥末紫菜同香甜蕃茄呢两款调味粉,芥末紫菜呢个配搭都几正,虽然芥末粉无热狗嘅芥末酱咁浓,但两者都有个呼应🤣 香甜蕃茄都几特别,甜甜地又有啲蕃茄酸味,有

🥢 火炙芝士辣肉酱热狗 $42
火炙芝士辣肉酱热狗

🥢 墨西哥劲辣鸡堡 $40
墨西哥劲辣鸡堡

我哋今次拣咗芥末紫菜同香甜蕃茄呢两款调味粉,芥末紫菜呢个配搭都几正,虽然芥末粉无热狗嘅芥末酱咁浓,但两者都有个呼应🤣 香甜蕃茄都几特别,甜甜地又有啲蕃茄酸味,有啲似某蕃茄薯片嘅味😋
Chok  Chok  薯条
外卖自取