2021-09-11
今次是食生日饭共2人,因比预约时间早到,所以先在outdoor happy hour, 天气很好,所以非常舒服。到食饭时,我们转到室内用餐,可能因本身饮左酒,特别开胃。首先我们点了朋友极力推介的八爪鱼,烧得很香又唔韧,唔错!另外就系36个月既风干黑毛猪后腿和一枝红酒,黑毛猪就正常野,不过枝酒就真系唔错。之后就食主菜ribeye 同 猪肋肉,眼见隔离枱的猪手好吸引,但serve我哋既staff话太多,提议我哋下次再试。 ribeye 就standard没特别,但猪肋肉送酒就真系超级正。食完主菜之后,我哋又想食d小食,所以叫左红虾刺身,$78一只,真系几贵,因为佢比较细只,不过味道真系好新鲜,要到满足,起码要食10只。最后完结今餐晚饭,我哋叫左牛肉他他,依个真系超惊喜,必食。个脆片配牛肉他他,加了辣椒,好正!食饱都觉得好好味,就真系坚好味。最后佢哋服务真系好好,值得一赞!是日晚餐共:$2,7xx
最后佢哋服务真系好好,值得一赞!
是日晚餐共:$2,7xx