2024-08-10 908 浏览
Pici 帮衬过几次,真系无令人失望。自家制意粉好好食、自家制餐前饱都好好食。帮我哋落单嘅Michael 都好细心,留意到我大肚,提返我哋落嘅甜品Tiramisu 有酒精💯我哋叫咗Set For 2 加饮品。小食叫咗蕃茄酱青口、炸鱿鱼圈。因为青口嘅蕃茄汁太好食,于是要多咗一袋饱嚟点青口。💗鱿鱼圈唔系常见嘅大鱿鱼圈,系细粒嘅,够脆唔油腻,系有少少太咸,扣咗少少分。意粉叫咗一个辣肉肠猫耳朵同一个8月限定嘅车厘茄大虾意大利云吞。呢到嘅意大利云吞系我so far 食过最好食嘅,入面嘅馅好Juicy、又有口感。最后到甜品,又叫咗8月限定嘅焦糖香蕉Tiramisu🥲呢个有少少失望,原来唔系平时嘅Tiramisu 加焦糖香蕉,而家一杯全新嘅甜品,香蕉Tiramisu。(我太钟意食原本嘅Tiramisu)甜品总体黎讲香蕉味好出,有少少似食紧香蕉雪糕咁,好滑。同埋佢唔系用咖啡酒,系用冧酒,味道都真系几强劲😬但讲到尾,都系原味最好食🤣
Pici 帮衬过几次,真系无令人失望。
自家制意粉好好食、自家制餐前饱都好好食。
我哋叫咗Set For 2 加饮品。
鱿鱼圈

最后到甜品,又叫咗8月限定嘅焦糖香蕉Tiramisu🥲
焦糖香蕉Tiramisu

(我太钟意食原本嘅Tiramisu)
甜品总体黎讲香蕉味好出,有少少似食紧香蕉雪糕咁,好滑。
同埋佢唔系用咖啡酒,系用冧酒,味道都真系几强劲😬
但讲到尾,都系原味最好食🤣
2024-08-10
鱿鱼圈