2023-02-04
呢晚同好友想食饭🍽最近大家工作都好忙好想饮番2杯🥂当上网揾餐厅见到呢间以月亮为主题既新CAFE🌙地点都几方便所以决定试下,系位于旺角既J.MOON📍-整个餐厅是月亮为主题🌙装潢有好多唔同波波灯配衬🌕🌕氛围好舒服,而且好COZY, 几岩同朋友倾偈👯♀️食物方面以西式及FUSHION为主!🍴小食方面,我点了最爱的Sweet potato fries with Tom yum mayo🍠 每次见到蕃薯条都一定要试!😍好钟意个酱,带咸反而好开胃好有惊喜而且每一条都好脆,钟意蕃薯既朋友一定要试😋-朋友点了Fried chicken wings with teriyaki mayo🍖热辣辣的鸡翼,系送酒之选,够晒香口呀🔥-主食方面,我地决定每懥拣一样share食!⭐️朋友点了J.moon pizza ! 🍕呢个好惊喜!火箭菜、蕃茄酱等材料🥦🧀PIZZA上仲有一只半熟蛋🍳口感好juicy同丰富! 好有惊喜😋😍同平日食到既PIZZA唔同 好足料! 要试🧡-我就拣左健康既Salmon Bowl🥗🍚日式Fushion感觉,有三文鱼🧡牛油果🥑粟米🌽青瓜🥒等好多配料,好健康!💚而且三文鱼好滑,钟意健康清新既朋友
当上网揾餐厅见到呢间以月亮为主题既新CAFE🌙
地点都几方便所以决定试下,系位于旺角既J.MOON📍
整个餐厅是月亮为主题🌙装潢有好多唔同波波灯配衬🌕🌕
氛围好舒服,而且好COZY, 几岩同朋友倾偈👯♀️
食物方面以西式及FUSHION为主!🍴
每次见到蕃薯条都一定要试!😍
好钟意个酱,带咸反而好开胃好有惊喜
而且每一条都好脆,钟意蕃薯既朋友一定要试😋
热辣辣的鸡翼,系送酒之选,够晒香口呀🔥
主食方面,我地决定每懥拣一样share食!⭐️
朋友点了J.moon pizza ! 🍕呢个好惊喜!
火箭菜、蕃茄酱等材料🥦🧀PIZZA上仲有一只半熟蛋🍳
口感好juicy同丰富! 好有惊喜😋😍
同平日食到既PIZZA唔同 好足料! 要试🧡
我就拣左健康既Salmon Bowl🥗🍚
日式Fushion感觉,有三文鱼🧡牛油果🥑粟米🌽青瓜🥒等
好多配料,好健康!💚
而且三文鱼好滑,钟意健康清新既朋友会钟意😋
饮品方面,朋友点了 cocktail- J.moon🌙🍸
系这家店自制的cocktail, 而且店主仲会系cocktail上制作月球🪐🌕
好岩打卡,女仔一定钟意!⚡️
蓝色的cocktail都易入口💙岩晒慢慢倾慢慢饮!
我自己酒量唔好,我就点了mocktail-Andromeda🍇🍓🫐🍒
主要系莓味为主的饮品,酸酸地几开胃🍑🍒
而且正好可以清一清食物既味道,好顺口既饮品呢!💕
环境舒服既餐厅,真系几岩同朋友倾偈🍸
原来这家有室内同室外之选💡
所以建议大家可以预先预约,便可以预留一个好既位置呢!📞