2024-02-12
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯发现咗一间宝藏餐厅位于湾仔问月酒店三楼,食到别出心裁泰国菜,亦都有啲fusion菜式,款式多之余,风味配搭非常之丰富!环境亦都喜出望外,非常之有特色!日式鸡扒三文治 $138减紧肥嘅人士都唔需要惊,因为鸡扒用咗鸡胸嘅部位,但系食落都完全唔觉得干身,配搭甜酸汁和酸椰菜,食落都够晒开胃啦。安格斯小汉堡 $198平时食汉堡大大份,食一个就饱,所以小汉堡就啱晒我。内层有充满肉汁嘅牛扒配搭惹味烧烤酱,够哂juicy。安格斯牛面颊 $278牛面颊部位本身都比较柔软,所以好适合玛莎曼咖喱。送到上枱嘅时候都已经闻到好香浓嘅咖喱味。牛面颊够软腍又挂汁,配搭浓郁又微辣嘅咖喱简直系绝配。Moonana香蕉船 $118食嘅时候首先倒入杂莓酱,入面仲有焦糖香蕉和雪糕,酸酸地又唔觉得腻。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯Supergiant Social Dining & Cocktail Bar (铜锣湾)铜锣湾谢斐道388号问月酒店3楼 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
环境亦都喜出望外,非常之有特色!
日式鸡扒三文治 $138
安格斯小汉堡 $198