2024-05-30 182 浏览
去咗喺airside呢间Cafe,入边有个超大嘅月亮装置,用嚟打卡超靓🫶🏻我哋嗌咗两个dinner set,已经包咗餐汤或者沙律,同埋饮品🥰 芝士明太子龙虾包.田园沙律.炸蕃薯条配松露酱🥪 ($218)龙虾包配咗番薯薯条,仲跟咗个黑松露酱,个酱黑松露味道好浓郁,龙虾包面头劲多芝士,个包软熟香脆,仲有牛油香,龙虾弹牙, 赞赞❤️杜洛克黑毛猪鞍扒伴炒野菜.香草烤新薯🐖 ($238)黑毛猪鞍扒颜色粉嫩,食落Juicy,肉味好浓郁,仲配咗一大片烧菠萝同埋唔同嘅配菜🫶🏻焦糖法式炖蛋配新鲜生果,黑松露多士 🍮 ($88)呢个摆盘好有心思,焦糖炖蛋面头香脆,里便香滑,入边仲有云呢拿籽,多士好香脆,上面仲有松露,咸香咸香😋热Mocha (65% Dark Cocoa) ☕️ (跟餐$34)个拉花超靓,仲饮到浓浓嘅朱古力味🥰Uji Matcha Yuzu Fizz🍵 (跟餐$34)依杯好推介,甘苦嘅抹茶加上甜甜酸酸嘅柚子酱,味道超夹❤️

杜洛克黑毛猪鞍扒伴炒野菜.香草烤新薯🐖 ($238)

焦糖法式炖蛋配新鲜生果,黑松露多士 🍮 ($88)

个拉花超靓,仲饮到浓浓嘅朱古力味🥰

Uji Matcha Yuzu Fizz🍵 (跟餐$34)
依杯好推介,甘苦嘅抹茶加上甜甜酸酸嘅柚子酱,味道超夹❤️