2018-08-20 716 浏览
是咁的 星期六周围都多人要排队唔意外 见呢间大隐隐于市 又唔洗排 又多外国人 又有外国气氛 就一于试下佢  menu 都系大路野 一个 all day breakfast 125 HKD 一个 burger 大概都 120 HKD 咁叫左一个 all day breakfast  同一个  smoked salmon toast breakfast 黎到 用一个 A4 size gei 木板上 份量故之然细 仲要全部野都好似罐头开完倒出黎就上碟 除左只蛋同肠要煎一煎 我见唔到有野系热好啦 等左 20 分钟 我个 smoked salmon toast 黎啦YE ? 点解 smoked salmon 系多士入面 唔系放系面 咁你份 salmon 有冇 smoked 过都唔知啦 价钱 96 蚊 加 5 蚊有咖啡 大拿拿 100 蚊 你比欧洲火车 10 EURO 三文治 combo  gei 质素我 D 三文鱼 系多士入 腥到痴线 我要问 waitress 拎茄汁 倒满成碟先 盖过阵腥咪 放入口总之 想试欧洲火车风味 必试 !
是咁的 星期六周围都多人要排队唔意外

价钱 96 蚊 加 5 蚊有咖啡

总之 想试欧洲火车风味 必试 !