2018-03-17 92 浏览
讲真,沙田除左连锁甜品店比较多之外,都无乜亲民甜品食,有次搭车经过见到甜入心就比佢外观吸引😍所以今次就同男朋友去呢个心心主题食返个甜品。💓其实好运中心一落就会见到,简单易去又易揾👍餐厅装饰简约风,清新感觉!布满心心真系甜入心😂餐厅另外有果茶比大家饮,我试过味的确系淡左啲。只系水有一点点生果味。清清的。😄虽然小店唔算太大,但款式就十分之多。咩种类都有实有一样岩你!男朋友之选:榴梿飘白椰皇子 $55超浓榴梿味,个榴梿波系榴梿肉加冰,仲有啲小珠十分有咬口。最出色意外系佢地将椰水整成啫喱咁!!!超清甜!!成个椰皇好丰富😋而我就叫左个自家雪糕椰子皇,叫左焦糖雪糕。佢另外仲有椰子味同黑松露味。本身有谂过叫黑松露味但又怕伏😂😂因为咁谂好似个味配雪糕有啲奇怪😁焦糖雪糕都系加左冰既不过不失,雪糕上面有啲玫瑰干花...食唔到的...但几香😂另外就系椰皇水整的啫喱。呢个甜品就比较清新啲👍可惜之处系食唔到椰肉😫可能雪得太冰好硬好难起到肉食😥餐厅另外都有小食提供例如长洲大波鱼蛋同传统碗仔翅。今次我地就无试,不过如果约朋友或同事放工黎食野吹个水都不失系一个好选择!价钱都好平民化👍👍下次出沙田会再去😂👍

其实好运中心一落就会见到,简单易去又易揾👍

餐厅装饰简约风,清新感觉!布满心心真系甜入心😂

男朋友之选:榴梿飘白椰皇子 $55

可惜之处系食唔到椰肉😫可能雪得太冰好硬好难起到肉食😥