2023-07-30 692 浏览
旅游翻黎之后好想食好味bagel😆😆一于就近买咗临近嘅一件小店,之前都试过间店嘅大爆芝同埋好多其他面包,所以都对佢颇有期待🤔🤔入店起几款bagel入面选咗bagel中比较经典嘅蓝莓忌廉芝士bagel,保守之选~~睇落个面都算见到有蓝莓,有面包香气嘅,可惜食落就好淡味,不但蓝莓,连忌廉芝士都没有什么味道,里面嘅馅料都颇少,烟韧度属于偏弱霖,可能复烤会改善少少口感🥲🥲🥲(本人口味已经属于偏淡,but比较中意烟韧d有嚼头嘅面包)btw不得不说好似自名气大咗之后面包馅料越来越少,半年前食嘅芝士法包vs 今时今刻芝士馅料肉眼可见至少-30%总体来说 3.5/5,口感一般,但都有少少韧劲,但馅料颇少,$24黎讲个人感觉唔抵食🫡🫡🫡无意留低d唔好嘅评价,毕竟本人都断断续续都起码帮衬咗半年(蟹柳牛角包果d都系好好味😋😋),希望店家听到评价之后会尽快调整改善翻用料啦~
旅游翻黎之后好想食好味bagel😆😆

蓝莓忌廉芝士bagel