失业率创新高😰,公司附近地舖好多都落闸,不过有人辞官归故里有人漏夜赶科场,上一手嘅西餐厅CP较低,食完一次唔会encore , 好快做唔住,不过有危有机,好快有新餐厅。用竹做主题,不过睇menu就好似无乜关系😯。order 咗2个set lunch, 一个带子意大利饭,另一个系猪柳。先嚟嘅系餐具,好靓💗之后系饮品,日本茶系跟set , latte 就可平30蚊,即系要加12蚊。latte 麻麻,奶泡打得唔好,咖啡味都好淡。😵再嚟系南瓜汤,个碗…,唔系,个杯先啱,个杯好靓,南瓜味浓。main course 嚟到,碟好大🙄,台好细,好彩我地坐四人台,如果2人台绝对摆唔落☹。带子好大只👍,松露味都好香,唔错。猪柳食落算高质😊,唔会谐亦唔会有雪味,薯条都算炸得香脆,不过如果转一转个摆位可能会仲好,因为薯条放喺底好易会淋。人手几充裕,落order, 上菜,埋单都好有效率,payment 只收cash 同pay me , 要留意啊~
用竹做主题,不过睇menu就好似无乜关系😯。

先嚟嘅系餐具,好靓💗

latte

再嚟系南瓜汤,个碗…,唔系,个杯先啱,个杯好靓,南瓜味浓。

南瓜汤

带子好大只👍,松露味都好香,唔错。

带子意大利饭

猪柳