2022-05-08 251 浏览
话说今晚唔知食咩好,就近近地去左食平价日本野,等位都唔系等左好耐啦🫣
一入到去即刻睇住条带有咩食,
虽然争鲜唔觉唔觉加左价,不过都系8 蚊,12 蚊同16蚊,之前就系样样都系8 蚊既
回归正传,大家都食过唔止一次争鲜,不过唔知大家又知唔知?
如果大家既运气好啲,12蚊系可以有普通三文鱼刺身同埋三文鱼(腩)刺身呢?无错上次食既时候就发现在依个唔知系唔系秘密既秘密㊙️我就会㨂三文鱼腩食啦
另外,就系三文鱼寿司,有时三文鱼腩寿司一件系8 蚊,但系好彩既话三文鱼腩寿司2件都系8蚊,出面食三文鱼腩寿司就一定会贵啲,去到争鲜我就会一眼关七咁睇住啦佢个蓝莓芝士蛋糕都系好食既,8 蚊重想点呀,合理价钱。

最后,我极力奉劝大家千其唔好食佢个炸虾寿司,一食落去成口粉,个虾完全唔知去左边,又冻又唔知食紧咩咁,所以NO NEXT TIME,但OVER ALL 都系对得住佢个价

一入到去即刻睇住条带有咩食,

回归正传,大家都食过唔止一次争鲜,不过唔知大家又知唔知?
食啦
佢个蓝莓芝士蛋糕都系好食既,8 蚊重想点呀,合理价钱。

最后,我极力奉劝大家千其唔好食佢个炸虾寿司