2022-09-19
有十年以上无写过食评,不吐不快。。。。昨晚7:05到此餐厅,当时餐厅满了9成左右,还有2,3张吉枱,拎左飞等入座。等到7:40,好多人埋单,𠮶几张吉枱由3张变到5,6张都唔比人坐,问职员话未得。。?!眼见佢哋人手不足,亦唔知佢哋如何安排,都默默选择体谅。。。7:50喺我4岁小朋友等到唔耐烦既时候,佢走去问个职员点解有位都唔比人坐,职员表示 未得,哈哈。。。。😅我同小朋友讲咁不如去隔离食,职员表示好快,另一个职员发现就话我哋可以入去坐哪,其实𠮶张开枱一直都吉左喺度。。。。。同职员表示要 「精选」,就比左个QR code我哋嗌嘢,我先生话唔知点解可以嗌 顶级既嘢,我话可能个app系咁,我哋就避开嗌 顶级既嘢食,食物质素一般,食开放题都知系咁尚下,无特别。。。埋单时候,见到帐单写住要收我 顶级 价钱,原来呢度个销售手法系咁屈人,同职员表示嗌嘅系精选,佢话精选同顶级个QR code唔同,我话我唔清楚,叫职员check返电脑,我哋并没有嗌顶级的食物。佢话点check😅😅😅😅我话睇电脑啰,佢见讲我唔赢屈我唔到,就黑面,叫多两个职员嚟凶我,我𠮶下真心觉得好唔开心,大庭广众隔离枱听到以为我无钱比,真心
昨晚7:05到此餐厅,当时餐厅满了9成左右,
还有2,3张吉枱,拎左飞等入座。
眼见佢哋人手不足,亦唔知佢哋如何安排,都默默选择体谅。。。
佢话点check😅😅😅😅我话睇电脑啰,佢见讲我唔赢屈我唔到,就黑面,叫多两个职员嚟凶我,我𠮶下真心觉得好唔开心,大庭广众隔离枱听到以为我无钱比,真心嬲,大佬我食咗我都愿意比但系我冇食过你所讲的刺身等等,又唔愿意去check。
奉劝大家要check清楚张账单先好比钱,以后都不会帮衬,亦不会叫朋友帮衬。