系行过门口𠮶阵完全唔觉系居酒屋,但因为太受街坊欢迎而长期full爆既地道小店😧我𠮶日去食𠮶阵隔离枱仲要系日本人😆一路食一路有系日本不知名地摊食串烧既感觉,呜哇哈秒速怀念起来wuwu 🥹.推荐菜式有月见自家制免治鸡肉棒($38),将沾满蛋黄既大棒棒一野摆入口真系好幸福🥰吞拿鱼蓉薄脆($48)系出面相当少见,当两种睇落系口感上咁有冲突既食材碰埋一齐居然完全无突兀既感觉,值得一赞!烧芝士年糕($28)咬落口感软糯又拉丝,食𠮶野彷佛一野被拉去遥远既从前,𠮶个仲会同fd一齐食兆曼既年代,但系依个系高级版🤣烧饭团🍙亦系依间小店既自信之作,今次拣咗三文鱼款($24)由头咬到尾都系满满既三文鱼丝,好满足🥰食完一大堆烧物当然要食返啲甜野,食焦糖烧菠萝($28)就啱唒,外脆内糖心简直系满分!