听朋友讲广华街有一间餐厅开咗石板烧,价钱经济实惠,而且食物质素好高,服务好好,所以呢放工之后,即刻约咗朋友试吓嚟食佢哋嘅石板烧,估唔到食咗之后真系返唔到转头,超级好食,因为佢哋嘅石板烧嘅肉质同份量都系非常之有质素,好专业,而且好超级推介佢哋嘅日式吉列牛扒烧,加埋佢哋嘅紫菜尾数饭,加流心蛋,加埋无糖可乐,简直系完美嘅配搭,分量十足,个饭好好食,大大碗,而且摆相好靓,随时可有心机,所以客人食得好滋味,而且佢哋嘅卫生程度都好好,餐厅好企理,去日本风味,而且空间好大,坐得好舒服嘅,真系好啱一大班朋友嚟食呀,而且我都推介佢哋嘅豚肉烧,都系好高质素嘅肉质,真系好加返,而且呢一度嘅食物落单好快,唔需要客人等好耐,等咗几分钟,店员就会好快上菜,非常方便,而且都几好玩㗎