本身都好钟意食饺子,永远都觉得传统味道嘅饺子系最好味,但系见到一啲特别嘅味道推出,都会想买啲嚟试吓,但系又唔想买咁多,最正系包饺掂可以俾我几只几只买,咁我就可以一次过试几款唔同嘅味道。佢哋出名系手工饺子云吞,见到佢标榜100%每日新鲜猪肉,每日新鲜即包,见到师傅喺店舖里面即包即卖。雪柜饺子超过十款,有传统又有创新,味道配搭新颖,都唔知买边款好。老板细心包装帮我将啲味道分开,仲教我点样煮系最好,大滚水落饺,转中火煮7分钟,满足。新口味#沙嗲金菇鲜肉饺 $52/磅系新口味所以试吓,系甜甜辣辣𠮶只沙嗲味,金菇配猪肉多咗份咬口。#芝士鲜肉饺 $52/磅都几大粒芝士,芝士味香,溶溶哋嘅效果,唔沾酱料最好,有啲似食意大利云吞。#泡菜猪肉饺 $52/磅即系传统猪肉配白菜嘅变奏版,用上韩式泡菜,成只饺子橙色好靓,酸酸哋加辛辣味,好开胃,满满韩式风味。#菜脯紫菜鲜肉 $52/磅菜脯同紫菜本身都有独特嘅味道,捞埋鲜肉包饺子,两种味道都好突出,唔会抢咗大家味道之余又出奇地夹,菜脯更增添爽口感。传统口味#白菜猪肉饺 $46/磅白菜切得好碎,与猪肉搅拌得结实,白菜配猪肉系最传统嘅配搭。#韭菜鲜肉饺 $46/磅韭

新口味
#沙嗲金菇鲜肉饺 $52/磅
#芝士鲜肉饺 $52/磅

#泡菜猪肉饺 $52/磅

#菜脯紫菜鲜肉 $52/磅
传统口味
#白菜猪肉饺 $46/磅
白菜切得好碎,与猪肉搅拌得结实,白菜配猪肉系最传统嘅配搭。

#韭菜鲜肉饺 $46/磅
韭菜猪肉水饺,号称喺饺子界最受欢迎嘅配搭,只只胀卜卜皮薄馅大,最钟意呢个经典嘅味道。

#西洋菜鲜肉饺 $46/磅
一口咬落去,西洋菜独特味道好香,而且切得好细碎,完全融入馅料。

#广东鲜虾云吞 $48/打
原只鲜虾加新鲜猪肉,馅料饱满,鲜味。
#包饺掂
地址:元朗又新街38号恒富大厦地下6B号舖