2023-07-04
虽然呢排好热,但冇阻我想打边炉嘅心😂 上次食隔离发现呢度都有间任食边炉,咁梗系同朋友试下佢😎有4款set可以拣,我哋就嗌咗M5M8和牛set,因为见到佢有啲肉平时出面好少会有,例如系臂腰肉心同牛臂尖心☺️汤底我哋拣咗麻辣同胡椒猪肚汤,一滚已经闻到好香,都几足料真系会猪肚,不过呢度嘅汤底相对比较清,所以好易入口🔥 自选区都几多选择,除咗边炉配料,仲有啲熟食,咖哩鱼蛋、薯格、薯条等等饮品都有啲系第一次见,朋友强力推荐韩国橙汁,唔会好甜几好👍🏻打边炉梗系疯狂食牛,个人最中意M8 臂腰肉心同牛臂尖心,虽然比较瘦但唔会觉得韧,而且牛味几重,仲有黑豚肉都超正,不停系咁encore😂🤭仲有呢个牛肉滑,推推推!似食紧好重牛味嘅牛丸咁,几好食👍🏻海鲜方面,蚝同鱿鱼都非常好食,前者鲜甜后者爽口!重点系宜家做紧星期日至四,二人同行一人半价,即刻好抵食!
仲有呢个牛肉滑,推推推!似食紧好重牛味嘅牛丸咁,几好食👍🏻
海鲜方面,蚝同鱿鱼都非常好食,前者鲜甜后者爽口!
重点系宜家做紧星期日至四,二人同行一人半价,即刻好抵食!