餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (圍方)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-10-10 596 浏览
#亲子餐厅 凑住BB都可以嚟来 #凑凑 💕凑凑完全满足👩🏻👧🏻👦🏻👶🏻嘅为食需求👩🏻想食酸辣汤底👧🏻👦🏻想食海鲜👶🏻要营养健康又美味嘅儿童餐最重要系 #免费 ❗️凑凑特别为身高120cm以下嘅小朋友👶免费提供顶级宝宝童乐餐(价值$128)😍营养健康又美味依家堂食单点火锅就可以免费享用啦🤗今次我哋order咗🍲鸳鸯锅🍴贵州木姜子酸汤拼昆布鲣鱼🌶️贵州木姜子酸汤入口有一股浓浓嘅辛辣味令人感觉又爽又麻同时又伴随著一股浓郁而又神秘嘅酸辣香味🐟昆布鲣鱼汤底散发香浓铿鱼味道保持汤鲜甜味系小朋友最爱嘅汤底之一🍴华丽海鲜拼盘(小)海鲜即叫即㓥😍够晒新鲜分别有肉质厚实饱满嘅扇贝、爽口嘅基围虾、新鲜嘅白鳝片及蚬🍴美国特选级牛板腱牛板腱系牛只肩膀中最嫩嘅部位油花少肉质软嫩又带些筋肉汁香甜可口🍴爽口牛黄喉渌大约10-15秒就食得 口感爽脆🍴猫爪虾滑造型非常可爱 😍虾滑鲜甜又弹牙🍴香酥蚵仔好香酥又脆卜卜 柯仔好肥美饱满🍴皇帝菜🍴宝宝童乐餐(乌冬) Free可选白饭或乌冬 再配用4小时熬制深海昆布柴鱼高汤烹调嘅严选尊贵日本A4和牛、西班牙伊比利亚猪、海钓鲈鱼片、鲜活带子等顶级绿色食材不油炸、不煎炒🫶🏻🍹抹茶开心椰🍹百
#亲子餐厅

🐟昆布鲣鱼
汤底散发香浓铿鱼味道
保持汤鲜甜味
系小朋友最爱嘅汤底之一
🍴华丽海鲜拼盘(小)
海鲜即叫即㓥😍够晒新鲜
分别有肉质厚实饱满嘅扇贝、爽口嘅基围虾、新鲜嘅白鳝片及蚬
🍴美国特选级牛板腱
🍴宝宝童乐餐(乌冬) Free
不油炸、不煎炒🫶🏻
🍹抹茶开心椰
🍹百事蜜桃绿茶生可乐
凑凑火锅‧茶憩 ( #大围 )
📍大围车公庙路18号围方3楼327号舖

#台式火锅 #凑凑火锅 #为美好相聚沸腾 #宝宝餐 #亲子餐厅 #家庭聚会 #COUCOU #coucouhotpothk #hotpot #火锅 #打边炉 #花胶鸡
  • 贵州木姜子酸汤