有冇假·叉烧?🤭限量发售「真·叉烧」拉面专门店💯长期排队嘅小店🥳其实全间铺头都只系得叉烧拉面😂我已经试唒所有种类嘅叉烧🍜💎 真·叉烧拉面 $108可以一试✅ (😋:7.5/10)自选浓汤或者清汤👍🏻:就系同个名一样,有6块 真·叉烧😂咩叫真·叉烧?其实就系低温慢煮嘅叉烧佢哋另外仲有一只普通叉烧(我下面会介绍)对于我来讲又唔觉得呢个真·叉烧好有惊喜,正正常常,中上等咁啦🤣不过佢价钱算系平💰因为有6️⃣块叉烧😍咁多,所以都抵食嘅❗️👎🏿:冇。💎 丸京拉面 $100可以一试✅(😋:7.5/10)自选浓汤或者清汤👍🏻:呢款就可以一碗满足两个愿望💯试晒全铺头两款叉烧,一款系普通叉烧,一款系真·叉烧,每样3️⃣块唔知系咪我𠮶日味觉有问题呢?😂😂其实我又唔觉得两款叉烧有太大分别,不过都系OK嘅,好食嘅🥰👎🏿:冇。㊙️每碗都附送一只糖心蛋,味笋,葱,全部都唔使额外加钱😍😍😍😍汤底方面:浓汤:图3️⃣,真系比较油腻,但系好明显豚骨味香好多,味道浓烈好多清汤:图2️⃣,适合淡口味人士,因为个汤真系好清完全冇乜油分💓我个人推介浓汤因为食拉面就系要最邪恶嘅汤底🤣🙈💎自家制饺子 $30正正常常✅(😋:6.9/10)👍🏻:5只煎饺,

其实全间铺头都只系得叉烧拉面😂
我已经试唒所有种类嘅叉烧🍜

💎 真·叉烧拉面 $108
可以一试✅ (😋:7.5/10)
自选浓汤或者清汤
佢哋另外仲有一只普通叉烧(我下面会介绍)
👎🏿:冇。

💎 丸京拉面 $100
可以一试✅(😋:7.5/10)
自选浓汤或者清汤
👎🏿:冇。

汤底方面:
💓我个人推介浓汤因为食拉面就系要最邪恶嘅汤底🤣🙈

💎自家制饺子 $30
正正常常✅(😋:6.9/10)
👍🏻:5只煎饺,卖相煎得唔错,热食嘅话都有少少脆嘅
👎🏿:肉馅偏淡,我就略嫌冇乜味

💕Lunch Time优惠:
凡加购一款小食就会送一罐饮品

环境:7/10
服务:7/10
价钱:人均约$100
性价比:7.8/10

📍 面屋丸京 (葵芳)
葵芳兴芳路188号地舖
  • 真·叉烧拉面