2022-10-15
好多人喜欢食日本菜「日本野」可以帮到你😌餐厅位置旺角银座广场非常方便,餐厅木系设计有日本风味😀😀 呢到有8 种不同类型可以选择(沙律、佐酒小食、烧物、刺身、火炙寿司、寿司、卷物、主食)相信都够大家伤脑根😂😂放心佢哋都有晚餐set ,有选择困难嘅朋友都会好快拣到👍🏼👍🏼今晚同朋友一人叫左一个晩餐set :🗿石烧霜降吉列小牛排配日本米饭及温泉蛋/溏心蛋前菜(沙律/ 汤)饮品见人地石烧牛排🥩好正咁,原来呢度都有🤭紧系叫一个黎试。吉列小牛排上枱分量都唔少,大约2 成熟,牛排睇上去有少许油花唔会太肥,石烧飘出阵阵牛香,可以自己控制生熟程度👍🏼👍🏼即使牛烧得有啲熟都唔会韧日本米软硬适中混合埋温泉蛋真系双重享受😎🍲霜降牛肉寿喜烧(锅物)配日本米饭/ 乌冬前菜(沙律/ 汤)饮品牛肉都系肥瘦均匀分量都唔少,配菜都有菜/金菇/豆腐/菜/ 蛋,个汤汁唔会太甜味道适中配合霜降牛肉能提升牛肉嘅牛味😌😌追加了芝士年糕及单点炸鸡软骨💠惊喜之选🗿石烧霜降吉列小牛排,有得烧下又有得食😌😌牛质都唔错👍🏼👍🏼🌀如两人食各1 个set (如我地)双人枱真心唔够位摆放(因为有两款不同煮食用具)😅😅另外如考虑餐饮叫可乐朋友,记叫
今晚同朋友一人叫左一个晩餐set :
🗿石烧霜降吉列小牛排
配日本米饭及温泉蛋/溏心蛋
前菜(沙律/ 汤)
饮品
日本米软硬适中混合埋温泉蛋真系双重享受😎
🍲霜降牛肉寿喜烧(锅物)
配日本米饭/ 乌冬
前菜(沙律/ 汤)
饮品
追加了芝士年糕及单点炸鸡软骨
💠惊喜之选
另外如考虑餐饮叫可乐朋友,记叫小冰,因为朋友拎出黎冰成个饭碗咁多😂😂