2023-01-24 55 浏览
今次我哋试咗个「精选牛肉吃到饱$298」火锅套餐 前菜已经好吸引 加钱升级嘅前菜有酥皮芝士鸡煲、麻辣烤鱼同埋椰青香茅青柠烤鱼作为鱼嘅爱好者 梗系拣椰青香茅青柠烤鱼啦🤤🤤🤤当个汤一滚起 我就系咁饮个汤底 我完全冇谂过淡淡嘅香茅同青柠味 可以令到个汤底咁refreshing同甜度十足👍🏻👍🏻👍🏻 未开始食鱼 已经饮咗大半嘅汤底 😂😂 虽然依个话就话系前菜 但配料一啲都唔马虎 见到好多配菜 黄芽白、窝荀、一条条百页头腐 而鱼都好嫩滑 冇乜骨😻😻到主角打边炉 我哋就拣咗野菌冬瓜汤汤底 踏入冬季 梗系要食多啲暖嘢进补一下 汤头好鲜 唔系味精汤嘅味👍🏻👍🏻 足料 有一大片冬瓜咁上格依度肉类、蔬菜、丸类选择都有好多款式虾滑好爽口弹牙肉类都好出色 好多嘢食👍🏻👍🏻估唔到出面仲有酒浸鲍鱼食🥰🥰 鲍鱼仲要好弹牙👏🏻👏🏻值得一赞嘅系佢哋有自家制嘅凉茶食完仲可以试埋整棉花糖做甜品🥳🥳今次真系满足咗我好多愿望 一晚食哂唔同款式嘅菜式🥳🥳🥳好抵食 一定食到饱同好满足 大胃王可以再升级试埋海鲜拼盘😂😂

作为鱼嘅爱好者 梗系拣椰青香茅青柠烤鱼啦🤤🤤🤤

依度肉类、蔬菜、丸类选择都有好多款式

虾滑好爽口弹牙

肉类都好出色 好多嘢食👍🏻👍🏻