2024-05-13 60 浏览
女儿话今日好忙,冇时间食午餐,我咁啱去湾仔辧点事,佢喜欢食Chotto Maki 嘅特色寿司,决定买外卖拎去公司俾佢食。餐厅除咗有外卖,还可以堂食,地方简洁,富时尚色彩。主打的各款卷物和寿司。寿司即叫即做,分大卷和小卷,大卷有四大旧,小卷有八小旧。604 CRUNCH (大卷):材料有:三文鱼、甜蛋、芦笋、沙律菜、天妇罗脆脆、樱花虾,再加入芥末蛋黄酱和黑芝麻酱。寿司用料新鲜,色彩缤纷,味道新鲜、浓郁,口感比较丰富,配搭有心思及创新。SEA MONSTER (大卷)材料有:炸虾、蟹柳、樱花虾、炸蒜、青瓜丝,加上紫薯粉、鳗鱼汁和自家制酱汁。炸虾香脆,青瓜丝爽口,食落有多重口感,特别系自家制酱汁特别出色,令寿司卷更添美味!PHILADELPHIA (小卷)材料有:三文鱼、忌廉芝士、牛油果、飞鱼子,蛋黄酱和鳗鱼汁。牛油果软滑,三文鱼肥美,飞鱼子有口感,配搭得非常出色,再加上惹味嘅酱汁,令人一试难忘。
寿司即叫即做,分大卷和小卷,大卷有四大旧,小卷有八小旧。

2024-05-04
10 分钟 (外卖自取)
其他