2008-04-28 1 浏览
四月廿七日(星期日)同老公食完dinna例行公事就系食甜品喇!...以前我一个月都唔会食一次甜品,而家,一个星期坐底食两日-.-!想唔肥都几难啦!haha!心广体胖呢!...仲有我地两个都好吸收........好喇,老公仔话要食石磨坊,我之前都有时同朋友仔食,试过都唔错,而今次我地都食左佢个奶皇蛋白炖奶!当然食热架啦!都几特别,不过我地都觉得好似个炖奶唔燧咁浓,系咪我地一早连埋d好浓味既奶皇食,所以唔觉得有奶味呢不过个炖奶要扣分,因为我分开食,都觉得冇mud炖奶味!始终炖奶是澳牛好!但系呢度既甜品有别于出面甜品店,也值得一赞^^香港食肆要成功就要多点创意呢!要独一无异就引起主意架喇!...好似甜品咁,呢样沟下果样,都可以好好食,吸引到好似我地两个咁为食既人去食架喇!
四月廿七日(星期日)

但系呢度既甜品有别于出面甜品店,也值得一赞^^