2023-01-10
朋友聚旧想简单食餐饭,又唔想食太贵,见到呢间餐厅E平台book有半价,所以嚟试下。见啲评论好坏参半,本身都冇乜期望,谂住食餐便饭嘅心态,结果都冇啲人讲到咁差,半价系抵食嘅,普通朋友聚会都食得过呀!我地叫咗4样野,劲饱,埋单$411。首先讲下一坐低嘅餐包先,真系一坐低就上,我未睇menu又未摆好袋😅急到咁!个包好软熟,蒜蓉牛油味好香但冻冰冰,冇整番热🤷🏼♀️ 啲黑醋比平时嘅酸但我地都食咗2 rounds, 真系几好食🤣之后系炸软壳蟹配蛋黄酱🙅🏼♀️🙅🏼♀️劲厚粉,都唔知食紧炸粉定食紧软壳蟹软壳蟹好细只 呢个价钱一定唔会原价食半价咗都觉得唔好食 同蛋黄酱一啲都唔夹味道分离 伴碟啲酸洋葱又系唔知做乜 为加而加千层面唔差 味道系正常嘅 面唔会太淋蕃茄酱酸酸地,唔会太甜份量都系正式 够食龙虾意粉🦞龙虾尾肉质弹牙 唔梅 当然冇expect好高质但半价咗 百几蚊仲想点啲意粉都入味 啲汁好似屋企用罐头龙虾汤整咁样🤣所以唔会难食得去边😂tiramisu 四四方方切好一碟碟,半价完几十蚊咁大旧真系好抵,完全够两个人食唔会太甜,够湿润唔会好干,淡淡嘅酒味呢个价钱冇挑剔今日系平日,全场都系得10枱左右但啲枱摆
我地叫咗4样野,劲饱,埋单$411。
个包好软熟,蒜蓉牛油味好香
但冻冰冰,冇整番热🤷🏼♀️ 啲黑醋比平时嘅酸
但我地都食咗2 rounds, 真系几好食🤣
之后系炸软壳蟹配蛋黄酱
🙅🏼♀️🙅🏼♀️劲厚粉,都唔知食紧炸粉定食紧软壳蟹
软壳蟹好细只 呢个价钱一定唔会原价食
半价咗都觉得唔好食 同蛋黄酱一啲都唔夹
味道分离 伴碟啲酸洋葱又系唔知做乜 为加而加
千层面
唔差 味道系正常嘅 面唔会太淋
蕃茄酱酸酸地,唔会太甜
份量都系正式 够食
龙虾意粉🦞
龙虾尾肉质弹牙 唔梅 当然冇expect好高质
但半价咗 百几蚊仲想点
啲意粉都入味 啲汁好似屋企用罐头龙虾汤整咁样🤣
所以唔会难食得去边😂
tiramisu
唔会太甜,够湿润唔会好干,淡淡嘅酒味
呢个价钱冇挑剔
今日系平日,全场都系得10枱左右
但啲枱摆得太密 有啲压迫感
服务员都好有礼貌,冇啲评价讲到咁差
会主动问你有咩需要 好快收碟
总括嚟讲,有特价就可以试吓
朋友聚会几好,环境舒服,野食中规中矩
人均200几就有得坐 有service 有野食 真系边度揾
正价食就完全唔抵