一出䢂,真系有去左✈️韩国既感觉🇰🇷餐厅🍽内以地道韩国风格布置,多个打卡位📸(韩国路牌 • 车站🚏 • 𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧💈 • 街机🕹 • 电话亭☎️...)食野位置就好似当地既大排档🥢,饮埋韩国啤🍻真系劲有风味😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪前菜莲藕 • 芽菜 • 菠菜 • 泡菜.▪50cm 韩式海鲜锅 ($380)𝟓𝟎𝐜𝐦既锅真系长得好夸张😳,要用𝟐个𝐆𝐚𝐬炉🔥先可以搞得掂。锅入面放满晒多种海鲜(原只蟹🦀 • 鲍鱼 • 虾🦐 • 青口 • 鱿鱼🦑 • 蚬…),款式多 • 份量多上枱后会俾我地先打卡,之后店员再帮我地将原只鱿鱼剪开✂️方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞汤底方面可拣少辣,仲可以加面底🍜(拉面 加+$15 / 粉丝 加+$25).▪酱油蟹 • 连饭 ($380)依个真系必食!🦀真系好鲜甜!酱油汁调味唔会过咸🤎蟹盖到仲加左只生蛋💛 • 加埋蟹膏🧡,捞蟹籽紫菜饭捞饭食🥣.▪海鲜煎饼 ($148)劲脆卜卜呀💥好足料虾🦐 • 鱿鱼🦑 • 洋葱🧅 • 红椒...虽然咁足料,但系又唔会落左厚厚粉浆😚真系可以用海鲜脆脆形容✨.▪石锅饭 ($145)大量牛肉🐃 • 翠
一出䢂,真系有去左✈️韩国既感觉🇰🇷
餐厅🍽内以地道韩国风格布置,多个打卡位📸
食野位置就好似当地既大排档🥢,饮埋韩国啤🍻真系劲有风味😎

▪前菜
莲藕 • 芽菜 • 菠菜 • 泡菜

▪50cm 韩式海鲜锅 ($380)

▪酱油蟹 • 连饭 ($380)
依个真系必食!🦀真系好鲜甜!酱油汁调味唔会过咸🤎
蟹盖到仲加左只生蛋💛 • 加埋蟹膏🧡,捞蟹籽紫菜饭捞饭食🥣
酱油蟹 连饭

▪海鲜煎饼 ($148)
海鲜煎饼

▪石锅饭 ($145)
大量牛肉🐃 • 翠玉瓜 • 大豆芽 • 菇菇🍄 • 甘笋🥕 • 洋葱🧅 • 紫菜,配埋韩式辣酱🌶好惹味🥄底仲有少少饭焦🤎

▪野饮
有酒精(韩国烧酒 / 啤酒) • 无酒精都有唔少选择
▫️Cass 啤酒 ($68/枝330ml)
韩国畅销啤酒品牌🍺
▫️蓝莓沙冰 ($78)
梦幻粉紫色💜,顶顶仲有加𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺自己用电话嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单📲