2017-12-20 417 浏览
圣诞就快到,趁现在人少少同家人出嚟尖沙咀睇下灯饰行吓商场,顺便梗系在附近揾食啦!今餐就顺便当系食圣诞大餐,所以就选择左食西餐这个位于新港中心楼上,唔会好似海迟那边那么多人,不过我哋都做到唔使等位,食到一半已经七成满座今日有精选$42蓝青口,这个价钱来说份量少了一点,不过味道都可以,粒粒都有白汁味道先来一个鸡翼,细分的都有八只,仲可以选择原味同辣味,辣味是《不愤怒》,好香好野味,不过对于我来说有点辣原味就冇乜味虎虾带子墨鱼面,这个要三百几蚊其实就有啲贵,意粉份量不算多,不过虎虾真系够大只,味道不如一啲小餐厅跟住就系三百几蚊嘅芝士和牛汉堡,可以自己拣几成熟,我拣咗五成熟但系来到只有三成,最后要返转头叫佢煮熟啲因为太多血,薯条炸得热辣辣整体来说这个价钱真系唔系好值,直情系有啲贵,出边应该有更多更好嘅选择

原味就冇乜味

薯条炸得热辣辣