2022-10-23
经常排长龙,幸运地唔需要排队就同朋友一齐嚟试!餐厅光猛,环境唔错,适合同朋友afternoon tea ,可惜繁忙时间有时间限制🚫🔸粟米天妇罗 俾我称为粟米波波!粟米入口香甜,外脆内软😋🔸Creme Brûlée Pancake (Flippers)疏乎厘pancake加上Creme Brûlée!非常邪恶,起初深怕会太过甜腻,但意外地配合得非常好!Creme Brûlée微甜,配上软绵绵疏乎厘pancake。值得一题,半碟当中配有焦糖脆脆,系软滑当中增添口感!🔸Kiseki Pancake士多啤梨、蓝莓、香蕉pancake。一向不是十分爱好cream,但松软疏乎厘pancake,配上棉密香滑的cream ,再加上水果果酸感觉伪。轻盈😆总括🔹作为下午茶之选,确实唔错!不单单只有貌相,味道都算中上。服务员都非常贴心,会经常主动为客人添水👍🏻除咗有甜食之外,仲有一系列咸点Pancake、汉堡包或意粉选择!
🔸粟米天妇罗
俾我称为粟米波波!粟米入口香甜,外脆内软😋
🔸Kiseki Pancake