2022-03-25
见到Promotion生蚝堂食半价,d食评又好好,又劲赞话生蚝多款式,一早预约左今日2:00,琴晚仲有个职员打黎confirm booking,仲觉得服务态度唔错。点知去度门口安排入坐啦!坐底睇完Menu order 2客set lunch, 想order生蚝时个staff先话今日未返蚝,会今日返但唔知几点😱主打生蚝的店无生蚝,佢话只有一款西班牙生蚝可提供,都黎到叫两只试下啰!size XL肉厚,新鲜,海水味重,set lunch 食左羊架及黑松露磨菇饭,羊架叫七成熟但3件只有1件合格,另外两件中间系生,磨菇饭一般,整体食物偏咸,沙律,汤那些一般。食到差唔多又话3:15左右有蚝返,咁又等,等到3:50都无影。都无心机,无下次,埋单走人。你主打蚝无或货delay我明,咁门口安排入坐时唔讲俾客知?令人好失望!