2020-05-07
1930 浏览
又系睇左好多间见佢地环境唔错就佢拉!首先讲左服务先,楼面2女1男,男嘅应该系经理著西著,服务同态度都好好。另外有个女仔态度超差!食完一道准备要收野嘅时候咩都唔讲好粗鲁!好冇礼貌!斟茶嘅时候直接队个茶壶系我地面前,有好几次都差啲比佢整到。另外间来枱坐左两个熟客,仲同个师傅好fd咁,食左3个钟笑足3个钟,真系没有对比没有伤害,明显有唔同待遇,唔系嗌唔同set 嘅问题。临走嘅时候仲见到个师傅攞咗啲special野出来。有弹都有赞野食水准唔错,食完捧住个肚走,寿司师傅节奏都掌握得几好,唔会好耐都冇野食。我觉得最特别嘅系活牡丹虾!好好食。香港好少食到靓货嘅活牡丹虾其次鲍鱼都唔错配埋个鲍鱼肝酱楼面同出品有好大关连,今次体验真系唔开心其实我想讲只要你收野嘅时候讲句或者成件事会好好多啰,又唔系要你当我皇上咁服侍,比4000蚊出来食呢餐饭话多唔多话少唔少系米应该有番咁上下服务出来?
临走嘅时候仲见到个师傅攞咗啲special野出来。
有弹都有赞
其次鲍鱼都唔错配埋个鲍鱼肝酱
楼面同出品有好大关连,今次体验真系唔开心
其实我想讲只要你收野嘅时候讲句[唔好意思]或者[阻一阻你]成件事会好好多啰,又唔系要你当我皇上咁服侍,比4000蚊出来食呢餐饭话多唔多话少唔少系米应该有番咁上下服务出来?