7月21日/星期三,一行二人试菜,有埋OpenRice订枱嘅半价,喺无得顶嘅。川式口水鸡$68叫咗中辣,不过都好辣,食到出晒汗,鸡味十足。葱油拌面$38我真喺好钟意食葱油拌面,总之边度有得食都会叫,呢度嘅葱油拌面用上海面,不过比较烟韧𠮶种,唔喺好淋,好食,葱油唔够,未能带出个面嘅卖点。烧椒皮蛋$48皮蛋晶莹剔透,用料喺黄芯皮蛋,唔喺平时食𠮶种,不过辣油就多咗少少,啲汁料唔喺好黐得住啲皮蛋。田鸡麻辣香锅/午餐$56,跟白饭,送柠檬茶,其他饮品加钱。午餐食个干锅喺不得了嘅,不过做到好似小菜咁,无锅上,所以唔可以叫做干锅,配菜有莲藕,芽菜,木耳同埋土豆片,$56呢个价钱唔适合期望太高嘅人士享用。红糖糍粑$24呢个甜品我相信女士们一定好钟意,对男士嚟讲可能太甜。结论: 下次要食酸菜鱼,毛血旺。

川式口水鸡$68
叫咗中辣,不过都好辣,食到出晒汗,鸡味十足。

葱油拌面$38

烧椒皮蛋$48

田鸡麻辣香锅/午餐$56,跟白饭,送柠檬茶,其他饮品加钱。

红糖糍粑$24
呢个甜品我相信女士们一定好钟意,对男士嚟讲可能太甜。

结论: 下次要食酸菜鱼,毛血旺。