6天前
尖沙咀近佐敦有间文青cafe人气一直高企,之前同friend都食过觉得几好,今晚再约朋友去cafe食晚饭🍽️ 环境relax,店员态度亲切,食物质素高,成餐饭都好满足Happy hour promotion 🍺 $138啤酒x2 配鸡翼薯条呢个promotion好抵,一个价钱包2杯啤酒同2款小食,拣左健力士黑单同1664,小食都诚意十足,薯条同鸡翼都炸得香脆,鸡翼表面仲有啲蜜糖,香香甜甜几惹味烟三文鱼沙律配自家制黑醋汁烟三文鱼切得薄而均匀,咸咸香香配搭沙律菜,口感清新,自家制黑醋汁酸甜平衡,令人好开胃香蒜白酒大蚬意大利粉意粉吸满咗香蒜同白酒嘅香气,大蚬鲜甜多汁,大大只啖啖海洋鲜味,加上意粉煮得软硬适中,系一道清爽嘅意粉烤焗香草宝云酥羊架羊架外层烤得香脆,内里保持嫩滑多汁,羊肉脂香十足,一啲都唔膻,口感软嫩🐏酱汁中有啲红腰豆同鹰嘴豆,令整体味道更加丰富
Happy hour promotion 🍺 $138
啤酒x2 配鸡翼薯条