2016-08-17 208 浏览
呢間cafe 雖然唔大, 只有大約10張4人枱,但勝在環境是舒服簡樸的,仲有好多遊戲玩.菠菜汁豬扒天使麵汁應該係用菠菜加cream再用攪拌機打成,再加入芝士去焗,天使麵唔淋,好味。豬扒鬆化, 應該落左少少果汁同鬆肉粉去醃! 焗意粉碟唔淺,意粉份量十足!! 柚子沙冰大大杯, 沙冰擺得好有層次,唔太甜,裏面還有柚子皮,微酸,沙冰上枱後大半都係冰,沙冰慢慢溶掉,夏天飲一流! 朱古力心太軟朱古力饀冇流出,可能焗耐了少許,有點失望! 但朱古力濃度十足,比上不足,但比下有餘! 心太軟加了少少糖碎及朱古力漿做裝飾,增加視覺感! 建議:如果大家有心去的話,請提早book枱,因為我上次去已有數枱客人因為沒有訂枱的關係,未能惠顧,失望而回@.@ 此外,入口比較難搵, 佢隱藏在小巷中.
菠菜汁豬扒天使麵

柚子沙冰