2022-02-20 326 浏览
朋友话呢期见好多blog 同KOL 介绍呢间小店,原先我见到马湾咁老远都有少少犹豫不决去唔去,但朋友诚意权权咁邀请就去见识吓啦~~去到个门口dum 一声,好靓呀,劲似日本d 小店,店内一样好有清优感觉,劲多handmade 产品,又唔太嘈,服务都几好,好啱三五之己倾吓计。食物方面都相当唔错,我叫咗个特盛海鲜天妇罗荞麦面定食,上菜时见到个卖相好靓~其中个炸蚝极度出色!点知去到尾声时,职员突然间递上一碟甜品过嚟🤣原来系朋友早已安排畀我嘅surprises,简直心心眼!劲多款甜品都系handmade, 个double cheese cake 好好味! 必试!听闻成日好快卖晒。下次有机会嚟再试其他,总括嚟讲,性价比高,份量都唔算少,值得一试!不过所有嘢都系即落单即整嘅,所以需要耐心等候。
2022-02-19
午餐