餐厅: Pepino 意大利餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2017-11-06 3358 浏览
今日又同朋友仔去试另一间Semi lunch buffett就系湾仔既Pepino🍴意大利菜如果你系放平日又可以⏰一个钟头内食完既话就享有心动价👉👉👉50% off (~30Nov)真系超超超抵lee个时候等我介绍下环境先👇今次还安排我和朋友坐在看到街景既扇门下真系食环境亦已值回票价啦先去睇下有咩 Antipasti / soup / Dessert 啦沙律菜好新鲜, 还有我最爱既parma ham今次汤系🎃南瓜汤真开心其实另外一坐下每台送上一条松软包包🍞]今次Main course有六款可拣我就拣咗Pan-seared Pork Rack 朋友就拣咗Beetroot Risotto我既猪真系超juicy而且食到好新鲜好松软👍朋友既Risotto有红菜头+火箭菜+Chorizo肠仔好丰富啊~到最后当然到甜品&生果每款都做到mini size好多选择马卡龙做到细细粒好好食呀所以我可以将所有甜品都试晒呢生果就食咗新鲜甜甜pineapple最后...真心讲就算正价都值回I will be back
就系湾仔既Pepino🍴意大利菜
如果你系放平日又可以⏰一个钟头内食完既话
就享有
心动价👉👉👉50% off (~30Nov)
真系超超超抵

lee个时候等我介绍下环境先👇

今次还安排我和朋友坐在看到街景既扇门下
真系食环境亦已值回票价啦

沙律菜好新鲜, 还有我
最爱既parma ham
今次汤系🎃南瓜汤真开心