@omghongkong (土瓜湾).之前去嘅时候仲未可以带狗一齐进餐!今次可以了!作为超人气「网美餐厅」🤣.. 真系太适合我呢啲美人了..(讲完都好想打7我自己)anway..继续!作为环境堂皇富丽 打卡点 level to the max.嘅餐厅嘢食质素如何呢?🏊系咪得𠮶样only?😀.香煎日本带子黑松露忌廉意大利粉 $188.卖相.. 很可以wor.. 配合餐厅作风..试试食先...wei.. ok worrrrrrrrr 真心..呢个忌廉汁浓度真系好得.. 虽然少杰..但真系啖啖轰烈够味.. 食得多会有少腻..但.. 满足度却好高!!🥹带子新鲜 煎边位做得几好夹埋都几够存在感嘅黑松露我比「过!!!!」🥹👌🏻价钱就偏高 但合乎环境!.2.黑松露蜜糖香草烧原只春鸡🐔伴自家制薯蓉$268.系众多main dish入边..算系比较平嘅菜色🤣但又出乎意料哋觉得抵食..除了卖相精致.. 味道都真系几惊喜!!.先讲鸡.. 皮脆juicy.. 内嫩又够油香.. even胸味都唔觉得柴..可以可以!份量又满足..蛋白质quota首先满足到先啦!调味方面 香草味好出.. 好入味!👍同时蜜糖嘅存在感
@omghongkong (土瓜湾)
之前去嘅时候仲未可以带狗一齐进餐!
今次可以了!
作为超人气「网美餐厅」🤣..
真系太适合我呢啲美人了..(讲完都好想打7我自己)
anway..继续!
嘢食质素如何呢?🏊
系咪得𠮶样only?😀
香煎日本带子黑松露忌廉意大利粉 $188
卖相.. 很可以wor.. 配合餐厅作风..
试试食先..
wei.. ok worrrrrrrrr 真心..
呢个忌廉汁浓度真系好得.. 虽然少杰..
但真系啖啖轰烈够味.. 食得多会有少腻..
但.. 满足度却好高!!🥹
带子新鲜 煎边位做得几好
夹埋都几够存在感嘅黑松露
我比「过!!!!」🥹👌🏻
价钱就偏高 但合乎环境!
2.黑松露蜜糖香草烧原只春鸡🐔伴自家制薯蓉
系众多main dish入边..算系比较平嘅菜色🤣
但又出乎意料哋觉得抵食..
除了卖相精致.. 味道都真系几惊喜!!
调味方面 香草味好出.. 好入味!👍
同时蜜糖嘅存在感都好高.. 但有啲过高?
但呢个见仁见智.. 我就觉得偏甜 但可以!!
训系楼下嘅薯蓉好味 但由于mix咗
酱汁 & 啲鸡油.. 我觉得油腻了些许!但味道ok的!
作为side dishes的酱汁就唔洗额外点了
我觉得本身已经好够味!!🤣
热带风情白茶 $68
打卡一流!
味道都好舒服!
refill几次茶感仍存!🍵
配合餐点系一个比较cp高嘅嘢饮!