餐厅: 牛奶冰室 (御海灣商場)
资讯:

2022-09-16 190 浏览
喺附近钓完鱼揸车🚗兜下附近有冇餐厅,无意之中发现呢度有个新型私人屋苑,下面有7仔,cafe,甜品舖,冰室🍴纯粹谂住食少少野所以择咗牛奶冰室,叫左冰火菠萝油同奶油多。菠萝油始终唔系新鲜出炉,正正常常;第一次见奶油多用三块面包😳饮品叫左二杯特饮.「白牛」姐系雪碧加云呢拿味雪糕球🍦.「黑糖牛乳红豆冰」开头都惊黑糖会唔会落好多,好彩只系围住杯边先有黑糖,饮到黑糖甜味但因为份量唔多所以饮落一啲都唔甜,浓郁牛乳配红豆🫘 岩晒我钓完鱼热辣辣饮杯消消暑!好少何去冰室会有一种优闲嘅感觉😂一来呢度人流唔多,唔嘈。二来坐吧枱位望住出面感觉真系好放松舒服☀️

饮品叫左二杯特饮
「白牛」
姐系雪碧加云呢拿味雪糕球🍦
「黑糖牛乳红豆冰」

好少何去冰室会有一种优闲嘅感觉😂
一来呢度人流唔多,唔嘈。
二来坐吧枱位望住出面感觉真系好放松舒服☀️

2022-09-12