2023-12-26 80 浏览
圣诞前夕同同事行远少少揾好嘢食✌🏻见呢间新开又几吸引,系一汁几菜嘅和式定食,仲有出色嘅甜品同三文治选择,种类都算多,可以睇返张menu👍🏻 我哋叫咗两个餐,分别都系两款热菜+一款冷菜,包餐汤同一杯指定饮品,免加一🌱热菜:秘制masala 鸡+ 紫薯炸饺子 冷菜:金平牛蒡饮品:热黑豆麦茶🌱热菜:安格斯牛栉瓜卷配自制洋葱苹果酱 + 鹿儿岛吉列黑豚肉饼冷菜: 南瓜沙律配坚果饮品:热黑豆麦茶Masala 鸡微辣,送饭一流!安格斯牛栉瓜卷可以解腻,因为个苹果酱带有少少酸甜,味道几特别!整体嚟讲,样样嘢都唔错,而小妹最欣赏系佢嘅紫薯炸饺子,外层炸到硬脆而紫薯蓉整到好滑溜之余,味道系非常甜☺️ 睇得出每一道菜都经过店主同店员嘅精心设计同烹调👍🏻不但营养均衡,富有色彩,而且满足味蕾💯 👉🏻温馨提示:店铺唔算大,当日食晏时段都差唔多坐满晒。

🌱热菜:秘制masala 鸡+ 紫薯炸饺子
冷菜:金平牛蒡
饮品:热黑豆麦茶

冷菜: 南瓜沙律配坚果
饮品:热黑豆麦茶

👉🏻温馨提示:店铺唔算大,当日食晏时段都差唔多坐满晒。
2023-12-19
  • 紫薯炸饺子